Limak Limra

Beoordelingen

Beoordeling toevoegen


Beoordeling toevoegen
* Required Field

Pluspunten: heel lekker en gevarieerd eten, vriendelijk onthaal en personeel, proper, ruime en warme kamers ('s nachts was het -4), verwarmd binnenzwe

Jan 14, 2015 by Natasja
Bezoekdatum: Januari 2015 

Pluspunten: heel lekker en gevarieerd eten, vriendelijk onthaal en personeel, proper, ruime en warme kamers ('s nachts was het -4), verwarmd binnenzwembad.
Minpunten: bijna alles is gesloten deze tijd van het jaar, geen rokersfaciliteiten binnen in het hotel.


limra is bijzonder hotel in een mooie omgeving. het was gezellig druk en uitstekend voor ons. alles oogt nieuw en er hangt overal een positieve sfeer!

Mar 04, 2014 by FredMartine
Bezoekdatum: 23/2/2014 

limra is bijzonder hotel in een mooie omgeving. het was gezellig druk en uitstekend voor ons. alles oogt nieuw en er hangt overal een positieve sfeer! er lopen veel katten rond en dat is niet helemaal de bedoeling vind ik. de faciliteiten waren piekfijn


Heerlijke vakantie in Limak Limra gehad. Ik zou het iedereen aanbevelen. Als je op zoek bent naar een resort waar je even weg bent van de dagelijkse s

Sep 16, 2012 by M. Gennissen
Bezoekdatum: 04-09-2012 

Heerlijke vakantie in Limak Limra gehad. Ik zou het iedereen aanbevelen. Als je op zoek bent naar een resort waar je even weg bent van de dagelijkse stress dan is dit een goede keuze. Het personeel is er behulpzaam en heeft naar mijn idee echt de juiste mentaliteit. Je wordt geholpen als je daar behoefte aan hebt, maar ze laten je ook met rust als je hier geen behoefte aan hebt. Zo hebben we de schoonmaak dame geen één keer op onze kamer gezien, maar toch werd onze kamer elke dag schoongemaakt. Alle facititeiten van het hotel zijn goed onderhouden en worden elke dag schoongemaakt. Het viel mij op dat ook het zwembad water sterk in de gaten werd gehouden. Tot wel drie keer per dag zagen wij iemand met een bekertje langskomen om het water te checken. Het eten was goed afgewisseld en van goede kwaliteit.


Afgelopen week met mijn ouders en mijn vrouw naar Limak Limra resort geweest. Hier even wat puntjes die mij waren opgevallen. 1. Personeel was erg vri

Jul 29, 2012 by Sjef Visser
Bezoekdatum: 15 juli 2012 

Afgelopen week met mijn ouders en mijn vrouw naar Limak Limra resort geweest. Hier even wat puntjes die mij waren opgevallen. 1. Personeel was erg vriendelijk, leuke mensen en altijd in voor een praatje. 2. Het eten werd goed verzorgd, ruime keuze uit restaurants en bars. 3. De beste plekjes bij het zwembad en op het strand wordt door andere gasten 'gereserveerd' door hun handdoek erop te leggen. 4. Genoeg te doen in de omgeving. Wij hebben ons geen moment verveeld. Zelfs me vader die wat slechter te been is kon zich prima vermaken. 5. Het avond programma is leuk bedacht en zorgt voor wat afwisseling in de vakantie. Je leert zo ook snel andere gasten kennen. 6. Het resort kon de drukte van het hoog seizoen goed aan. Al met al een leuke vakantie gehad. Zowel voor ons als voor mijn oudere ouders. Geen last gehad van de spelende kinderen.


Na lang wachten was het dan eindelijk zo ver. Een heerlijk weekje niets doen. En niet doen was het zeker. We waren nog nooit in de all-inclusive resor

Jul 08, 2012 by Gernaldio
Bezoekdatum: 23/06/2012 

Na lang wachten was het dan eindelijk zo ver. Een heerlijk weekje niets doen. En niet doen was het zeker. We waren nog nooit in de all-inclusive resort geweest, maar toch op aanraden van kennissen toch maar eens geprobeerd. En wij zijn helemaal om, zo heerlijk dat alles verzorgt wordt. Ik was persoonlijk bang dat het eten en drinken van lage kwaliteit zou zijn, maar zeker niet waar. Er was genoeg aanbod aan eten, in juni zaten de restaurant wel vol, maar dat is ook logisch in het hoogseizoen. Het is immers vol in de zomervakantie. Ik vraag me wel af waarom de handdoeken nou elke dag vervangen moeten worden. Dat is zeker weten een enorme belasting voor het milieu. Je kunt een handdoek toch prima twee keer gebruiken. Dat is eigenlijk het enige puntje wat ik op het hotel aan te merken heb, ze zouden wel iets milieu bewuster mogen handelen. Het zwembad en het strand zijn echt heerlijk om lekker te luieren. Wij komen hier graag nog eens terug!


meteen aan het bezin van de zomervakantie zijn we een weekje naar Limak Limra geweest. de kinderen wilde persee een hotel met zwembaden, en daar werde

Jun 14, 2012 by Fam. Tjeesink
Bezoekdatum: Juni 2012 

meteen aan het bezin van de zomervakantie zijn we een weekje naar Limak Limra geweest. de kinderen wilde persee een hotel met zwembaden, en daar werden ze niet mee teleurgesteld. ze hebben zich de hele week goed kunnen vermaken. wij hebben onze tijd voornamelijk doorgebracht langs het zwembad met een boekje een een glas drinken. het is fijn dat er veel verschillende groepen mensen op het resort aanwezig zijn. er zijn wat gezinnen, oudere vrienden groepen, ouderen en stelletjes deze gaan allemaal prima samen. er is eigenlijk voor iedereen wat leuks. personeel serveert ook rond het zwembad. bij ons wisten ze onze favoriete drankjes al dus die werden meteen gebracht als we aankwamen. de kamer die we hadden was erg ruim, het waren volgens mij gewoon twee normale kamers aan elkaar, dus er was ruimte genoeg. we hebben een gezellige week gehad en de kinderen willen nu al weer terug.


Limak Limra , USA 4.7 5.0 6 6 Pluspunten: heel lekker en gevarieerd eten, vriendelijk onthaal en personeel, proper, ruime en warme kamers ('s nachts was het -4), verwarmd binnenzwembad.Minpunten: bijna alles
Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Arke
v.a. € 245 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen