Limak Limra

All inclusive Hotel Limak Limra – wat is er inbegrepen?

All-inclusive eten Hotel Limak Limra

Wil je nergens aan denken en volop genieten? Dat kan in Hotel Limak Limra. In dit hotel is het All Inclusive concept aanwezig. Je krijgt elke dag een ontbijtbuffet, lunchbuffet, dinerbuffet. Daarnaast kun je onbeperkt drankjes drinken. En als je tussendoor zin hebt in snacks, is dat ook gewoon mogelijk. Eet in één van de vijf à la carte restaurants (op basis van reservering), ga dansen in de discotheek en neem daar een drankje. Maak gebruik van wifi en onderneem allerlei activiteiten. Dit hotel heeft van alles. In het hoofd buffetrestaurant, Phaselis, eet je je ontbijt, lunch en diner in principe. Hier passen wel 1500 gasten. Het is een internationaal buffet, ook met diëten kun je hier goed terecht. Speciaal voor de kinderen is er een apart buffet. De tijden in het buffetrestaurant zijn als volgt: Ontbijten doe je tussen 07.00 en 10.00 uur. Langslapers mogen en uurtje langer genieten van het ontbijt. Lunchen gebeurt tussen 12.30 en 14.30 uur en je dineert tussen 19.00 en 21.30 uur. Drinken kun je zoveel als je wilt: lokale (alcoholische) drankjes, water of fris.

De tijden in het laag- en hoogseizoen kunnen van elkaar verschillen. Je kunt dit het best altijd even controleren voordat je boekt of bij aankomst in het hotel. Dan weet je tot hoe laat je ergens nog wat kunt eten en drinken.

Gratis onbeperkte snacks

Daarnaast kun je overdag terecht voor koffie, thee en koekjes. Of haal diverse andere snacks bij één van de bars. Als je midden in nacht (of in ieder geval voor 03.00 uur) nog honger krijgt, kun je ook nog snacks en soep halen. De lobby bar is 24 uur per dag geopend, dus daar kun je altijd terecht.

Animatieteam Hotel Limak Limra

Het Hotel Limak Limra heeft haar eigen animatieteam. Dit animatieteam organiseert zes dagen in de week activiteiten, voorstellingen en andere uitstappen voor de kleintjes. Er is een miniclub (4 tot 12 jaar) en een juniorclub (13 tot 17 jaar), maar ook voor volwassenen is er genoeg te doen. Je kunt meedoen met activiteiten in het zwembad, of dans mee met een workshop of in de discotheek. Er is ook een aparte oppasservice in het hotel, waar je je kindje kunt laten als je samen met je partner even wilt eten of iets anders ondernemen.

Zwembaden en strand

Ben jij een echte waterrat? Dan is Hotel Limak Limra wel wat voor jou! Het resort heeft namelijk wel vijf zwembaden! Vier zwembaden buiten, een apart zwembad voor kinderen, een paar jacuzzi’s en waterglijbanen. Je kunt baantjes trekken, lekker genieten in het bubbelbad of ga met je kind samen van de glijbanen in het aquapark. Heerlijk om even gek te doen. Ga gerust relaxen op de lounge- of ligbedden. Vind je het te koud? Dan kun je ook altijd nog zwemmen in het verwarmde binnenbad.

Het Hotel Limak Limra wil jou absoluut laten genieten en wil dat jij een onvergetelijke vakantie krijgt. Ze zullen er alles aan doen om dit waar te maken. Een vakantie in dit resort staat in teken van relaxen en genieten. Wil jij optimaal genieten? Boek dan een behandeling in het spa- en wellnesscentrum. Je voelt je weer als nieuw! Of ga lekker in de zon liggen op het strand, want dat kan hier allemaal. Je kunt zelfs rijkelijk bediend worden in een sultan house op het strand. Lounge bedjes, koelkastje erbij en op je wenken bediend worden. Laat je meenemen in het paradijs wat Hotel Limak Limra heet.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 615 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen