Limak Limra

Eten & Drinken Hotel Limak Limra – restaurants en bars besproken

Phaselis is het buffetrestaurant in het Hotel Limak Limra. Dit hoofdrestaurant wordt gebruikt om te ontbijten, lunchen en dineren. Hier eet je in principe al je maaltijden. In het buffetrestaurant kun je van zeven uur tot elf uur ’s ochtends terecht voor het ontbijt, voor de lunch van halfeen tot halfdrie ‘s middags en voor het diner van zeven uur tot halftien ‘s avonds. Geniet na het avondeten van een strandwandeling of kom bij in één van de loungestoelen bij het water. Later op de avond kun je genieten van een voorstelling voorbereid door professionals of door het animatieteam.

Naast het buffetrestaurant, kent het hotel nog vijf à la carte restaurants:

Alle à la carte restaurants zijn van 1830 tot 21.00 uur geopend. Reserveer bij het hotel wel alvast een plekje, zodat je verzekerd bent van een tafel in jouw restaurant van keuze. Gedurende je verblijf mag je drie keer gratis in het à la carte restaurant eten. Wil je er vaker eten? Dan komt het voor eigen rekening.

Restaurant Ponte Vecchio

Serveert heerlijke Italiaanse gerechten die goed bij een lekker wijntje passen.

Restaurant Kazan

Dit is het Turks restaurant. Je kunt hier typische Turkse gerechten uitproberen.

Restaurant Sandal

Dit visrestaurant bereidt vers gevangen vis in de grill. Dit restaurant is alleen geopend tijdens het hoogseizoen.

Restaurant China Garden

Heerlijke Chinese gerechten worden hier voor je neus klaargemaakt. Dit restaurant is gesloten tijdens het laagseizoen.

Thema restaurant China Lima Klima

Barbecueën op vakantie

Vleesliefhebbers kunnen hier terecht en hun eigen stukje vlees bakken. Ook dit restaurant is alleen geopend in het hoogseizoen.

Daarnaast heb je natuurlijk het hoofdrestaurant voor alle buffetten.

Daarnaast kun je in het Galata Snack Restaurant pasta en pizza eten. Dit is alleen in het zomerseizoen geopend. Lykia snack is een echt snackrestaurant. Het heeft internationale lichte snacks. Als je zin hebt in iets lekkers, loop gerust hier even langs. Deze snackbar is gesloten in de winter. Dan heb je nog Gözleme house. Hier kun je Turkse cakejes proberen in de zomerperiode.

Hotel Limak Limra heeft ook nog zes andere bars waar je terecht kunt voor een drankje.

Lykia Bar

Deze is net ook genoemd, maar ligt bij het zwembad. Hier kun je verschillende drankjes krijgen, ook geïmporteerde drank. Alleen in het zomerseizoen geopend.

The Pub

De sfeer in deze pub is authentiek en hier wordt lokaal en internationale drank geschonken en ondertussen lekker muziek luisteren en kletsen. Ook deze bar is alleen in de zomer geopend.

After Ten Disco

Terwijl je aan het dansen bent, kun je hier genieten van een drankje. Deze bar is in het laagseizoen gesloten.

Galata bar

Ook deze werd net al genoemd. Hier wordt pizza, pasta en bier geserveerd. Ook voor frisdrank kun je hier terecht. Wel alleen in de zomer, want in de winter is deze bar gesloten.

Lobby Lounge

Dit is de bar in de lobby. Je kunt hier rustig even zitten of luisteren naar livemuziek. Geopend van 10.00 tot 24.00 uur, het hele jaar door.

Ook met bovenstaande bars is het seizoen van belang. Veel bars zijn niet open in de winter en dat is natuurlijk wel zonde als je deze kant op gaat.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 615 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen