Limak Limra

Tips voor je vakantie naar Hotel Limak Limra

Tip 1: maak leuke excursies

Kemer is een prachtige omgeving. Ideaal om vanuit het hotel excursies te boeken en uitstapjes ta maken. Ga naar de watervallen van Düden of juist naar het oude centrum van Antalya. Erg de moeite waard!

Tegenover het hotel zitten meerdere touroperators die excursies aanbieden. Je kunt hier leuke boottochten of jeepsafari’s boeken. Ook weten zij wel waar de leuke feesten zijn!

In de lobby kun je vragen waar je het best een auto kunt huren. Amalfi Rent is wel een goede autoverhuurservice.

Op dinsdag is er markt in Kemer. Leuk om daar naartoe te gaan. Wel veel neppe spullen, maar alsnog leuk om daar doorheen te lopen.

Tip 2: geniet van gratis cakejes

Erg lekker is de patisserie van het hotel. Daar doet de airco het ook goed, dus erg warm heb je het daar niet. De mensen zijn ook erg aardig hier.

Wees een sultan voor een dag. Ontzettend leuk om te doen en heel relaxed. Je voelt je echt even een sultan!

Tip 3: geniet van een massage

In het spa- en wellnesscentrum is de massage echt een aanrader. Ze zijn heel vriendelijk en nemen echt de tijd voor je!

Tip 4: rustige kamer

Als je wat meer rust wilt tijdens je verblijf in Limak Limra, boek dan een kamer in één van de bijgebouwen. Je hebt hier zeezicht en je kunt zelfs de besneeuwde bergtoppen zien. Je bevindt je hier echt in een rustige omgeving in de tuin van het hotel.

Tip 5: gratis fruit

In de zomermaanden kun je aan de strandbar lekker cocktails en fruit krijgen. Er wordt hier niet veel promotie voor gemaakt, maar het is wel erg lekker!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 615 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen