Limak Limra

Omgeving Hotel Limak Limra: wat is er in de buurt te doen?

Het Limak Limra resort ligt aan de Turkse kust in de stad Kemer. Kemer is een stad die in de afgelopen jaren sterk gegroeid is door het toenemende toerisme naar de Turkse kust. Het klimaat is zowel in de zomer als in de winter zeer aangenaam. In de zomer loopt het kwik soms gemakkelijk op naar de 30 graden. De winters zijn zeer zacht waardoor Limak Limra ook in de wintermaanden open is. Het is er in de zomer heerlijk van de zon genieten en in de winter is het er zeer aangenaam overwinteren.

Kemer

De stad Kemer telt slechts 17.000 inwoners, maar elk jaar verwelkomd het vele malen meer toeristen. Naast het uitstekende klimaat heeft Kemer ook de echte gezellige Turkse sfeer. Vooral ’s avonds in de zomer als de temperatuur enigszins afneemt komen de smalle straatjes, restaurantjes en cafeetjes helemaal tot leven. Omdat het toerisme een grote bron van inkomsten is voor de lokale bevolking wordt er alles aan gedaan om het de toeristen zo veel mogelijk naar hun zin te maken. Kemer beschikt ook over een prachtige jachthaven.

Jachthaven

Voor veel bootliefhebbers of schippers is de jachthaven van Kemer een bekende aanmeer plaats. U kunt hier allerlei soorten schepen zien liggen. De pleziervaart is vaak verassend mooi om te zien. De soms gigantische schepen liggen in de jachthaven aangemeerd waar u ze op het gemak eens kunt bekijken. U heeft een uitzonderlijk mooi uitzicht op de jachthaven vanaf het Nomad Theme Park dat op een berg naar de stad is gebouwd. In het Nomad Theme Park kunt u verder ook nog heerlijk wandelen en een kijkje nemen in de geschiedenis van het gebied. Het word ook aangeraden om eens een hapje te eten in dit part. Het restaurant van het park is erg leuk en lekker. De entree van het park is slechts enkele euro’s.

Antalya

Kemer en Limak Limra liggen op 40 kilometer van de miljoenenstad Antalya. Het is zeker de moeite waard om een uitstapje naar deze prachtige stad te maken. Vooral het oude centrum is leuk om te bezoeken. In het oude centrum van de stad vind u veel gebouwen uit de oudheid en in het museum van de stad kunt u zelfs zien hoe de mensen hier duizenden jaren geleden leefden, in de tijd van de Romeinen.

Verder is het erg leuk om in de omgeving eens te gaan diepzeeduiken. De zeebodem van de Turkse kust is erg helder en mooi. De stad Alanya ligt op 130 kilometer afstand van het resort en is ook een bezoekje waard als u de Turkse cultuur wilt ontdekken. Het resort is gelegen op 35 kilometer van het vliegveld van Antalya.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 615 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen